'Oyuncularımı Tebrik Ediyorum'

Karabükspor-Trabzonspor maçının ardından teknik direktörler ve futbolcular maçı değerlendirdi.

SPOR 15.02.2014 23:08:17 0

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi mücadele tiklerini söyledi. Oyuncularını kutlayan Kafkas, “Her iki takımı da tebrik etmek lazım, çok ciddi bir maç oynadık. Oyunun kontrolünü kaybettiğimiz zamanlarda maalesef iki tane gol yedik. Ben oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Orta saha oyuncumuz yoktu. Musa ve Furkan’ın yorgunluğu vardı, kadromuzda kısıtlı maalesef değişikliği yapamadık. Biraz daha erken yapabilirdik. Ben 6. hakem uygulaması taraftarıyım. Yani hatalar bizim başımıza da geliyor. Zaman zaman bizde söylüyoruz, maçın geneline baktığımızda hakemin maçı iyi yönettiğini düşünüyorum. Buradaki çizgi çok kısa ister istemez öne geçmek zorunda kalıyoruz. Maalesef onun tartışmasını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

  Karabükspor’un başarılı oyuncusu Murat Akça ise, “Maçın hakkı bizimdi. Maça iyi başladık. İyide bir havamız ardı. Trabzonspor’da moralsiz gelmişti. Bunu değerlendirip maça iyi başladık. Daha çok pozisyona giren taraf bizdik” dedi.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Janko, “Maçtan önce biraz daha zor durumda olan takım görüntüsünde olan bizdik. Maça iyi bir başlangıç yaptık, Emre pozisyonu bırakmayarak öne geçirdi. İkinci yarının başında iki golü üst üste yedik. Maçı bırakmadık. Emre yine sahne aldı beraberliği aldık. Bizim ve kulübümüz için fena sayılmayacak bir skor. Odaklanmamız gereken Juventus maçı var” dedi.

Trabzonspor’un iki golünü atan Emre ise, “Takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Çok iyi başladık erkende golü bulduk. İlkyarı bizdeydi oyunu biz kontrol ettik. İkinci yarıya kötü başladık bu bizi sarstı. Biz takımız ve bunun üstesinden geldik 2-2’yi yakaladık. Son saniye Olcan ağabeyin bir pozisyonu vardı bence penaltıydı. Biz hala buradayız. Trabzonspor kolay kolay bırakmaz. İnşallah böyle devam ederiz” diye konuştu.

  Trabzonspor’un başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Hami Mandıralı, “Takımın başında ilk deneyimim. Trabzonspor’un başında ilk kez sahaya çıktım. Takımımız yapması gereken her şeyi yaptı. Erken golü bulmamız, sağdan, soldan ortadan bütün atakların kontrollü olması, maçı çok istemesi bizim için önemliydi. Golden sonra farklı pozisyonlar bulduk. Ama forvette sıkıntılar yaşadık. Motivasyon üst düzeydeydi beklemediğimiz anda iki gol gördük. Galip gelemedik ama mağlup olmadık. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 6 hakem uygulaması başladıktan sonra 6. hakemlerin işlerinin ne olduğunu merak ediyorum. Bunlar orta hakeme ne kadar katkı sağlıyor. Bunu bir daha gözden geçirmek gerekiyor. Hayatım boyunca hakemlere oynamadım. Ancak bu karar gözen geçirilmeli. Futbol kazanınca güzel oluyor. Oyuncularımızda bugün istekli oldukları için kazanmaya ihtiyacı olan taraf bizdik. Hep forvete yakın oyuncuları sahaya sürdük. Takım olmak mücadele etmek bu. Son dakika da penaltı verilse maçı kazanacaktık. Juventus maçı çok büyük bir maç. Ona göre hazırlanacağız. Biz hiç kimseden çekinmiyoruz. Futbolda tabii ki isim olarak büyük olabilirsiniz, futbol olarak istekleri sahaya yansıtırsanız herkesi yenersiniz. Herkesin şansa ihtiyacı vardır. Kulübümüz böyle bir görev verdi, ben hazırım. Kimse antrenör olarak doğmuyor. Şans verilirse bunun üzerinden geleceğimize inanıyorum. Şenol güneş çok kıymetli bir insandır. Şuan biz buradayız. Onlar çıkan haberler. Biz açığız bize görev verilirse devam ederiz” dedi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °