OSMAN HOCA TAKIMINI ŞAMPİYON YAPTI

Karabüklü Antrenör Osman Yüksel, teknik sorumlusu olduğu Seydikemer Belediyespor´u şampiyon yaptı.

SPOR 11.01.2019 18:17:05 0
OSMAN HOCA TAKIMINI ŞAMPİYON YAPTI

 

2018-2019 Futbol sezonu için Muğla 1. Amatör Lig B Grubu ekiplerinden Seydikemer Belediyespor´la anlaşma yapan Antrenör Osman Yüksel takımını puan farkıyla zirveye taşıyarak şampiyon yaptı.

Seydikemer Belediyespor, TFF´nin yaptığı açıklama neticesinde Karaçulhaspor maçını hükmen kazandı. Ligin son haftasını bay geçecek olan ve rakiplerine puan farkı atan Seydikemer Belediyespor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti. 

/resimler/2019-1/11/1819211169564.jpgŞampiyonlukla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karabüklü Antrenör Osman Yüksel, “Bu şampiyonlukta yağmurda, çamurda, soğukta, hiç bıkmadan usanmadan çalışan ve benim kahrımı çeken Futbolcu Evlatlarıma, iyi niyetli güleryüzĺu her zaman arkamda tam destek veren Kulüp Başkanım Hasan Köymen ve muhteşem yönetimine, Sayın Kaymakamımız Haktan Gökçe Kuyu´ya, Sayın Belediye Başkanım Yakup Otgöz´e, beni bağrına basan muhteşem Seydikemer taraftarına ve halkına, bizi dualarıyla destekleyen uzaktaki ve Karabük´teki eş,dost, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. İyiki varsınız. Bu şampiyonluk Seydikemer şehrine hayırlı olsun.” dedi.

Futbola Karabükspor altyapısında başlayıp uzun yıllar futbol oynadıktan sonra antrenörlük hayatına başlayan Osman Yüksel, 15 yıl Karabük Soğuksuspor takımını çalıştırdı. Soğuksuspor´u 1. Amatörden Bal Ligine taşıyan Osman Yüksel, Türk futboluna sayısız futbolcu kazandırdı. Yüksel, Soğuksuspor (Bal Ligi), Karabük Ormanspor (Bal Ligi), Karabük Kaptan Yenicespor (Bal Ligi) takımlarını çalıştırdı. 2018 2019 sezonunda Seydikemer Belediyespor´la anlaşan Osman Yüksel takımını şampiyon yaptı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °