“Okullarımız üretimlerine kaldığı yerden devam ediyor”

Yüz koruyucu, siperlik dezenfektan, maske gibi üretimleri yapan okulların üretimlerine kaldığı yerden devam ettiğini söyleyen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okullarımızın ihtiyaçları hem buradan karşılanıyor hem okulumuz ?

GÜNCEL 23.08.2021 21:12:59 0
“Okullarımız üretimlerine kaldığı yerden devam ediyor”

 

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında müdürlük yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıda; yeni eğitim öğretim dönemi, okulum temiz belgesi, 'Telafide Ben de Varım' programı, belirli gün ve haftalar, yarışmalar, projeler, okul ve kurumların fiziki durumu, projeler, bütçe ile yatırım ve onarım konularına değinildi.
Yöneticilerden uhdesinde bulundukları çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş toplantıda geçen hafta alınan kararlar ve bu hafta içerisinde yapılacak faaliyetler ile gündem maddeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yüz koruyucu, siperlik dezenfektan, maske gibi üretimleri yapan okulların üretimlerine kaldığı yerden devam ettiğini söyleyen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okullarımızın ihtiyaçları hem buradan karşılanıyor hem okulumuz ürettiği maske, dezenfektan, siperlik gibi malzemelerle okul bütçesine katkıda bulunuyor.” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin özlemini yaşadığı yüz yüze eğitime kavuşmaları için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okullardaki bakım-onarım çalışmalarını şube müdürleriyle birlikte yerinde incelediklerini çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, 'Yüz koruyucu, siperlik dezenfektan, maske gibi üretimleri yapan okullarımız üretimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Okullarımızın ihtiyaçları hem buradan karşılanıyor hem okulumuz ürettiği maske, dezenfektan, siperlik gibi malzemelerle okul bütçesine katkıda bulunuyor. Öğrenci ve personelimizin okul içinde maskeye ihtiyaç duymaları durumunda okul idarelerimiz ücretsiz maske temin edeceklerdir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışanlarımız; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyacaklar. Kurum personeli ve öğrenciler dışındaki kişilerin okula giriş ve çıkışları okul yönetimleri tarafından ihtiyaca göre kontrol altına alınacaktır.' dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °