“Milli Mücadele, Türk´ün zaferiyle sonuçlandı”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutladı.

GÜNCEL 30.08.2021 21:02:10 0
“Milli Mücadele, Türk´ün zaferiyle sonuçlandı”

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda 'Tüm imkânsızlıklara rağmen; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle vatan toprağını emperyalist güçlere teslim etmemek için başlatılan Milli Mücadele, 30 Ağustos 1922 tarihinde Türk´ün zaferiyle sonuçlandı.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK zorlu mücadelenin önderi olmuş ve süreci komuta etmiş; silah arkadaşları ve yüce Türk milleti ile birlikte canını ortaya koyarak mücadeleyi zafere ulaştırmışlardır. Tüm dünyaya örnek olan Milli Mücadele zaferinin 99. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı´mız kutlu olsun!

Düşmanın denize dökülmesinin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin vatandaşları olarak; Milli Mücadele ruhunun zihinlerde tazeliğini koruması ve yeni nesillere anlatılması için bu önemli günleri kutlamaya devam edeceğiz...

Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik içinde, Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, Atamızın bize emaneti olan hedeflere doğru kararlılıkla ilerliyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, İstiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °