“MİLLETİMİZ; İSTİKARAR, GÜVENE, BİRLİK VE BERABERLİĞE OY VERDİ”

AK Parti Karabük milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek, “Karabüklü hemşerilerimiz; istikrara, güvene, birlik ve beraberliğe oy vererek bizlere vekalet verdi. Bizlerde verdiğimiz sözleri yerine getirmek

SİYASET 10.11.2015 12:40:02 0
“MİLLETİMİZ; İSTİKARAR, GÜVENE, BİRLİK VE BERABERLİĞE OY VERDİ”

Milletvekili Uysal Bağ Essan Sanayisinde her hafta başı düzenlenen esnaf duasına katıldı.
1 Kasım seçim sonuçlarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Karabük milletvekili seçilen Uysal, Karabüklülerin, istikrara, güvene oy verdiğini belirterek, “Bizler kutsal bir vazife için bu yola çıktık. Karabüklü kardeşlerimiz bizleri Ankara´ya temsilci olarak gönderdi. Kendilerine hizmet etmek adına elimden ne geliyorsa yapacağım. Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin ile birlikte Karabük´ün Ankara´da en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız” diye konuştu.
“HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ”
Bağ Essan Sanayisi´nde bereket duasının ardından esnafları ziyaret eden Uysal, her fırsatta Karabüklü hemşerileri ile bir araya geleceğini ifade ederek şöyle konuştu; “Karabüklü kardeşlerimiz, bizlere vekalet vererek Ankara´ya gönderdi. Yeri gelecek çok yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz; ama şunu kesinlikle belirtmek isterim bir saatte olsa, yarım saatte olsa her fırsatım da o yoğunluktan çıkıp Karabüklü kardeşlerimin dertlerini dinlemek için mutluluklarına ortak olmak için burada olacağım. Bizlere yüklenen bu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım. Seçim çalışmaları esnasında yoğunluktan esnaf kardeşlerimizin çayını içememiştik şimdi fırsat bulduk ve kardeşlerimizin çaylarını içiyoruz. Yani şunu tekrar ifade etmek isterim ki her fırsat da hemşerilerimiz ile iç içe olacağım. Karabüklü kardeşlerimin beklentilerini, isteklerini her zaman imkanlar doğrultusunda yerine getirmek için çalışacağım.”


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °