'Meydanlarımızı yeniden doldurarak bayramlarımızı aynı coşku ve heyecanla kutlayacağız.'

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL 22.04.2021 14:24:20 0
 
Kaymakam Türköz mesajında; “ TBMM´nin açılışının 101. Yıl dönümümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde 23 Nisan 1920 İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz egemenliğin, kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin adımlarını atmıştır.
Küresel sorun korona virüs salgını dolayısıyla meydanlarda, vatandaşlarımız ve çocuklarımızla bayramlarımızı eskisi gibi coşkuyla kutlayamamanın burukluğunu yaşıyor olsak da, bu süreci en kısa sürede atlatıp meydanlarımızı yeniden doldurarak bayramlarımızı aynı coşku ve heyecanla kutlayacağız.
23 Nisan coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.
Türkiye olarak inanıyoruz ki; hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Necip Milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, bu vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan Şanlı Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan bütün çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
 

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °