MEMUR-SEN´DEN REKTÖR POLAT´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube ve il başkanları Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 9.02.2017 21:17:41 0
MEMUR-SEN´DEN REKTÖR POLAT´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Memur-Sen Karabük İl Temsilcisi Zeki Öz, Eğitim-Bir-Sen Karabük İki Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, Sağlık-Sen Şube Başkanı Selcuk Taşyapar, BEM-BİR-SEN Karabük İl Başkanı Yilmaz Çelen, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Ümit Ihsan Baylan ve Genç Memur-Sen Başkanı Murat Koşar, Rektör Polat´a, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile lisansüstü eğitim alanında işbirliği protokolü imzaladığı için teşekkür etti.
BEM-BİR-SEN İl Başkanı Yılmaz Çelen, 'Sayın Rektörüm, malumunuz üzere, Üniversitemizin Sosyal Bilimler Enstitüsünce açılan, Girişimcilik, İşletme, Kamu Yönetimi, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği olmak üzere Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıran Bem-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen üyeleri, üniversitemizle imzalanan protokol gereği, Üniversite Senatosu´nun belirlediği öğrenim ücretlerinden % 50 indirimli yararlandı. Üye başına sağlanan indirim miktarı 2250 TL´dir. Üyelerimize sağlanan indirim toplamda 100 bin liranın üzerindedir. Bu bağlamda size çok teşekkür ederiz.' dedi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen üyelerinin mesleki bilgilerinin geliştirilmesi için, eğitim konusunda yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °