Kurt kışı geçirdi, hayırlı uğurlu olsun Galip Sökmen

Karabük´te her kesim tarafından kabul görmüş, sevilen, başarılı bürokratlarından Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevi yapmış Galip Sökmen, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

GÜNCEL 11.02.2022 14:28:33 0
Kurt kışı geçirdi, hayırlı uğurlu olsun Galip Sökmen

 

Kendini devletin bir memuru, milletimizin ve insanlığın hizmetkârı olarak gören ve yüklenen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirmek için varolan Galip Sökmen, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

2017´de Aile ve Sosyal Politikalar Karabük İl Müdürü olarak göreve atanan Galip Sökmen, Karabük´te yaptığı başarılı çalışmalarla, gösterdiği sevgi, hoşgörü ve anlayışla Karabük´ün Karabüklünün kalbini kazanmıştı.

Hayalleri olan ve bu hayallerini hedefleyen, sürekli gelişim, değişim ve dönüşüme açık bir nefer olduğu geldiği dönem yayımladığı mesajında ifade eden Galip Sökmen, “Hedefi olmayan insanların yerinde sayacağına ve statükocu olduğuna inanırım. Bu nedenle tüm Aile ve Sosyal Politikalar  ailesinin  sürekli gelişim, değişim ve dönüşüme açık ve kendini geliştirmesi gerektiğini düşünürüm.” demişti.

Karabük´ün en başarılı müdürleri arasında yer alan ve Karabüklünün gönlünü fetheden il müdürleri arasına giren Galip Sökmen, görevlendirilmesi sonrasında ´VEFA ŞEHRİ KARABÜK´e ARZ-I VEDA´ diyerek bir veda mesajı yayımlamıştı.

Yaklaşık 4 ay sonunda kendini devletin bir memuru, milletimizin ve insanlığın hizmetkârı olarak gören ve yüklenen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirmek için varolan Galip Sökmen Müdür, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.´ sözünü şiar edinmiş olan Değerli Müdürümüz Galip Sökmen´e yeni görevinde başarılar diler, Yüce Allah´ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ederiz.

(SOD)


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °