Kos Adası´nda 2 kişi deprem sebebiyle hayatını kaybetti

Yunanistan´ın Kos Adası´nda Ege´de meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremde 2 kişi hayatını kaybetti, 120 kişi yaralandı. Kos´ta hayatını kaybeden Türk´ün isminin Sinan Kurtoğlu olduğu belirtildi

DÜNYA 21.07.2017 15:14:24 0
Kos Adası´nda 2 kişi deprem sebebiyle hayatını kaybetti

 

Depremin adada bir çok binaya ve limana zarar verdiği bildirildi. Kos´taki limanın girişinde bulunan 14. yüzyıldan kalma eski bir cami de hasar gören binalar arasında bulunuyor. Deprem nedeniyle 2 kişinin hayatını, kaybettiği,120 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Güney Ege Valisi Yorgos Hacımarkos, depremde 30 yaşındaki bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini bildirdi. Yaralıların turist olduğu ifade edilirken, adada bulunan 60 Türk vatandaşının da tahliye edileceği öğrenildi. Asim Kaptan isimli bir geminin Bodrum´dan Kos adasına gitmekte olduğu öğrenildi.  

 Kos´ta hayatını kaybedenlerden biri Türk

Kos Adası´ndaki depremde hayatını kaybeden iki kişiden birinin 30 yaşında bir Türk vatandaşı, diğerinin ise İsveç vatandaşı olduğu öğrenildi.

Yunanistan´ın Kos Adası´nda meydana gelen depremde 2 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan Güney Ege Eyaleti Valisi Yorgos Hacımarkos, 30 yaşında bir Türk vatandaşı ile 20 yaşında İsveç vatandaşının hayatını kaybettiğini söyledi. Hacımarkos, 2 kişinin bir eğlence merkezinin duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybettiğini bildirerek, 120 yaralının tamamının ise turist olduğunu söyledi. 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °