Koreli Büyükelçi Cho, Bolu´ya hayran kaldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi´nde düzenlenen seminer için Bolu´ya gelen Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yunsoo Cho, Başkan Yılmaz´ı ziyaretinde Bolu´ya hayran kaldığını söyledi.

GÜNCEL 18.10.2017 22:05:34 0
Koreli Büyükelçi Cho, Bolu´ya hayran kaldı


Abant İzzet Baysal Üniversitesi´nde düzenlenecek “Kore-Türkiye ilişkileri” konulu seminer için Bolu´ya gelen Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yunsoo Cho, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz´a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye binası önünde karşılanan Ankara Büyükelçisi Cho, başkanlık makamında şeref defterini imzalayarak, daha sonra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz´la yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.
Bolu´ya hayran olduğunu ve geçen yıl Abant´a da geldiğini belirten Cho, “Doğal güzellikler Bolu´nun karakteristik özelliği. Buraya gelirken bazı araştırmalar yaptım. Gerçekten çok şanslısınız. Geçen yıl Abant´ta göl çevresinde yürüme fırsatım olmuştu. Eşsiz bir güzelliğe sahip. Ben, Koreli turizm acentelerine Bolu hakkında telkinlerde bulunacağım, onlardan Bolu´yla alakalı bir çalışma yapmasını isteyeceğim” diye konuştu.


Salı 28.8 ° / 7.2 °
Çarşamba 29.2 ° / 12.9 °
Perşembe 25.9 ° / 8.4 °