Kendini Keşfet Final Konseri İle Son Buldu

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) yıl sonu sergi ve şenlikleri kapsamında 11 Haziran´da başladığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerine muhteşem bir

GÜNCEL 21.06.2019 11:17:27 0
Kendini Keşfet Final Konseri İle Son Buldu

 

Aslanlar SAKEM bahçesinde Bağlama Öğretmeni Ömer Günday şefliğinde Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerinin verildiği konsere Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, SAKEM öğretmen ve kursiyerleri ile vatandaşlar katıldı.

Konser sonrası Ömer Günday ve ekibine teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Açılışından bu güne yoğun bir ilgi ile Kendini Keşfet başlığı altında devam eden SAKEM yılsonu etkinlikleri bu gün sona eriyor. Ancak SAKEM çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Hafta boyunca öğretmen ve kursiyerlerimizin bir birinden güzel eserlerini görme fırsatımız oldu. Yine canlı performanslar ve yemek yarışması ile bu sergi taçlandı. Vatandaşlarımızın ilgi göstermesi tabii ki bizler ziyadesi ile mutlu etti. Bu vesile ile hafta boyunca devam eden ve büyük bir emeğin olduğu etkinliklerde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Köse, konuşmanın ardından guruba çeşitli hediyeler verdi.    


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °