KAYMAKAM ÜRKMEZER´İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminin 4. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 15.07.2020 16:16:18 0
KAYMAKAM ÜRKMEZER´İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
 
Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, '15 Temmuz, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, Milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, tüm insanlığa ders veren bir destandır.
Asil Milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile 15 Temmuz hain darbe girişimi hüsrana uğratılmıştır. Ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzenine ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya hep beraber haykırdık.
 
Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütüne karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir.
 
Bu mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin bizlere bıraktıkları en büyük miras ise, milletimizin zor zamanlarda kenetlenerek, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin teminatı olacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olmalarıdır. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içerden ve dışardan İstiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle 15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, milli irademize sahip çıkan değerli Safranbolu´lu hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °