Kaymakam Ürkmezer´den TSO´ya veda ziyareti

Alanya Kaymakamlığı görevine atanan Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar´a veda ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 18.07.2020 09:38:54 0
Kaymakam Ürkmezer´den TSO´ya veda ziyareti


Ziyarette konuşan Kaymakam Ürkmezer, Cumhurbaşkanlığı tarafından imzalanan Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile yeni görev yerinin Alanya olduğunu belirtti.
Safranbolu gibi güzide kente yaklaşık olarak 3 yıl hizmet etmek şansı bulduğunu ifade eden Ürkmezer, 'Geride kalan 3 yıla baktığım zaman güzel anıları Safranbolu´nun güzel insanlarını hatırlayacağım. Hizmet süremiz boyunca kamu kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalıştık. Bu kurumlardan biriside Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası. Ali Sami Acar Bey´in nezdinde Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesten haklarını helal etmesini istiyorum. Eğer benim hakkım varsa benden tarafa helal olsun' dedi.
Ali Sami Acar da Ürkmezer´e yenmi görev yerinde başarılar diledi.
Ürkmezer´e görev yaptığı süresi içerisindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Acar, şunları kaydetti:
'Safranbolu´ya 3 yıl Kaymakam olarak, bu 3 yılın 2 yılını da hem kaymakam hem belediye başkanı olarak hizmet veren Fatih Ürkmezer´e ilçemize yapmış olduğu özverili çalışmalar için sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisine ne zaman sorunlarımızı, dertlerimizi iletsek kaygısız kalmadan, sorunların çözüme kavuşturulması için var gücüyle çalıştı. Safranbolu´da yapmış olduğu başarılı çalışmaları Alanya´da da gerçekleştireceğine eminim. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kaymakamımıza güle güle diyorum. Rabbim yolunu açık etsin.'


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °