KAYMAKAM TÜRKÖZ MUHTAR EĞİTİM TOPLANTISINA KATILDI

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli bir role sahip olan Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı Muhtar Hizmet İçi

GÜNCEL 13.10.2020 15:45:08 0
KAYMAKAM TÜRKÖZ MUHTAR EĞİTİM TOPLANTISINA KATILDI
 
Toplantıya Kaymakam Mehmet Türköz´ün yanı sıra, Kaymakam Refiki Eray Gürsoy, İl İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Öztekin, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum ve muhtarlar katıldı.
Toplantı öncesi konuşma yapan Kaymakam Türköz;”Değerli Muhtarlarımız öncelikle toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim. Bilindiği üzere muhtarların kamu yönetimindeki önemi büyüktür. Muhtarlarımız Devletimizin eli koludur. Vatandaşla devlet arasındaki ilk ve en önemli basamaktır. Bu ve benzeri eğitimler olsun toplantılarımız olsun yan yana geldiğimiz her durumda interaktif hareket ederek kamu hizmetini en iyi şekilde vatandaşlara sunmamız gerekir. Toplantılarda istişare ortamları oluşturularak vatandaşların sıkıntılarını gidermenin yanında eğitimlerle de hizmeti usulünde ve mevzuata uygun yapmak gerekmektedir. Burada alacağınız eğitimde muhtar olarak ne yapmanız gerektiğinden, kamu yönetimindeki muhtarın görevlerinden bir kez daha bahsedeceğiz. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Muhtarlar Gününüz kutlu olsun ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Refiki Eray Görsoy´da toplantıya katılan muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, muhtarlar gününü kutladı.
Safranbolu Muhtarlarının katıldığı hizmetçi eğitim programında; Protokol Kuralları, Köy idaresi, köy kanunu, Köy ve mahalle Muhtarlarının görev ve sorumlulukları ve tebligat kanunu, muhtar bilgi sistemi gibi konularda eğitim verildi.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °