Kaymakam Türköz Halk Eğitim Kurslarında Eğitim Gören Kursiyerleri Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk eğitim Merkezlerinde, Safranbolu Belediyesi ve İlçe Gençlikspor Müdürlüğü işbirliği içerisinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret e

GÜNCEL 2.04.2021 16:03:37 0
Kaymakam Türköz Halk Eğitim Kurslarında Eğitim Gören Kursiyerleri Ziyaret Etti

 

Ziyarette Kaymakam Türköz´e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Mehmet Demirci eşlik etti.

Plastik Çamur ve Alçı Şekillendirme, Takı Yapım Teknikleri, Yüzey Süslemesi, Kadın Üst Giysileri Dikimi, Bağlama Eğitimi, Geleneksel Türk İslam Sanatlarında Minyatür ve Keman kurslarını ziyaret eden Kaymakam Türköz, “Halk Eğitim Merkezi´nin açmış olduğu kursların gayet verimli geçmesi ve el emeği göz nuru eserlerin başarıyla üretilmesi bizi memnun etti.  Bu kurslar vesilesiyle kursiyerlerimiz büyük emek ve özveri sonucu çok güzel eserler ortaya koyarak, sanat alanında  ve meslek edinme alanında kendilerine bir üretkenlik daha katabiliyorlar. Halk eğitim merkezlerinde eğitim veren hocalarımıza, öğrenme azmi ve heyecanıyla kursların olmazsa olmazı kursiyerlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °