Kaymakam Amcalarından Çocuklara Karne Hediyesi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´den dün karnelerini alan binlerce çocuğa karne hediyesi.

GÜNCEL 9.06.2018 15:20:46 0
Kaymakam Amcalarından Çocuklara Karne Hediyesi

 

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında devam eden Geleneksel Ramazan Akşamları dün akşam tamamıyla çocuklara ayrıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatıyla düzenlenen gecede çocuklara verilen binlerce hediyenin yanı sıra, bin macun, bin patlamış mısır, bin kupa bardakta çocuklara ikram edildi.

Gece boyunca eğlenceli programların gerçekleştirildiği etkinlikte çocuklara yönelik bir de tiyatro gösterimi sunuldu.

Gecede konuşan Ürkmezer, “Bu gün karne alan tüm çocuklarımızı kutluyor, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Şimdiden hepinize hayırlı tatiller diliyorum. Şu anda yanımızda Safranbolu´da sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren öğrencilerimiz var. Onlara birer hediyemiz olacak. Yalnız gecenin sonunda tüm çocuklarımıza hediyelerimiz olacak” dedi.

Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak yıl boyunca gerek okullarda gerekse çocukların faydalanabilecekleri alanlarda çeşitli çalışmaların, projelerin gerçekleştirildiğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Amacımız yarınımız olan evlatlarımıza çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakmak. Tüm çabamız onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak. Bu nedenle her daim çocuklarımıza yönelik çalışmalara bıkmadan usanmadan devam edeceğiz. Ben bir kez daha tüm çocuklarımız tebrik ediyor iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Ürkmezer,  konuşmanın ardından Arda İlhan´a Tablet Bilgisayar, Emre Duman´a da Bisiklet hediye etti.

Çocukların Kaymakam amcalarına yoğun ilgizi gözlerden kaçmazken, hediye takdiminin ardından ara vermeden devam eden programlarda çocuklar göngillerince eğlenirken ailelerde zaman zaman çocuklarına eşlik ettiler.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °