KARÜNDER Erasmus gençlik eğitimlerine başladı

Karabük Yüksek Öğretim Üniversite ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARÜNDER) Erasmus+ ve gençlik proje eğitimlerine start vererek, ilk eğitim programını tamamladı.

EĞİTİM 11.02.2019 16:30:02 0
KARÜNDER Erasmus gençlik eğitimlerine başladı

 

KARÜNDER yenilenen yönetimi ve gelişen vizyonu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Daire Müdürleri ve Meslek Odaları ile Karabük´ün geleceği adına projelerini paylaşarak elini taşın altına koymaktan geri durmadığını gösteren KARÜNDER bu seferde Karabük´te Avrupa Projelerinin hayata geçirilerek kente Avrupa seviyelerine ulaştırmak için çalışmakta. 
Son olarak Ücretsiz Erasmus+Proje eğitimi düzenleyerek katılımcıları, proje nasıl hazırlanır,nelere dikkat etmeli,proje süreci nasıl ilerler konularında bilgilendirdi. 
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu açarak gerekli ekipman ve çalışan desteği ile KARÜNDER´in yanında olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier´in destekleriyle gerçekleşen Erasmus+Proje Eğitimi 9-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşti. 
Avrupa projeleri konusunda uzman eğitimci Safranbolu Belediyesi Proje Koordinatörü Yılmaz Olcay´ın vermiş olduğu eğitimde İngilizce Program Dili ile birlikte Proje sürecini kaliteli ve başarılı bir sunum ile katılımcılara aktarıldı. 
Eğitim sonrası açıklamalarda bulunan KARÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Börekçi, “KARÜNDER Erasmus+Plus Proje eğitimin ilkinin başarı ile tamamlandığını söyledi. 
Börekçi, Katkılarından dolayı Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier ile Avrupa projeleri konusunda uzman eğitimci Safranbolu Belediyesi Proje Koordinatörü Yılmaz Olcay´a teşekkür ederek, “Katılımcı arkadaşlarımızı proje ekipleri oluşturma isteklerinden dolayı tebrik ederim. Vakit geçirmeden 2 ayrı Avrupa Birliği Gençlik Proje ekibi oluşturarak çalışmalara başlıyoruz. Yakın zamanda Erasmus+ Plus proje eğitimleri düzenlenecek olup gerekli duyuru yapılacaktır. Erasmus+Plus egitimleri ve Avrupa birliği Proje eğitimleri ücretsiz olarak KARÜNDER tarafından düzenlenmeye devam edecektir. Karabük´e Avrupa birliği ve Erasmus bölgesinden öğrenci ve gençlerin gelmeleri ve buradan öğrencilerimizin ve Gençlerimizin Avrupa´ya gitmeleri ve çalışmalara katılmaları sağlanacak ve Karabük´ün Ekonomik Kültürel ve Sosyal hayatının kalitesinin artırılmasına katkı sağlanmaya devam edilecektir´´ dedi. 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °