Kartalkaya´da sömestr tatili yoğunluğu

Türkiye´nin en önemli kayak merkezlerinden olan ve kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Kartalkaya´da karne tatili yoğunluğu yaşanıyor.

GÜNCEL 19.01.2019 17:23:17 0
Kartalkaya´da sömestr tatili yoğunluğu


Edinilen bilgiye göre Bolu kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve her yıl binlerce tatilcinin tercih ettiği Kartalkaya´da, tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve 70 kilometre uzunluğundaki 25 pistiyle kayakseverlerin en çok tercih ettikleri merkezlerden birisi olan Kartalkaya´da tatilciler keyifli anlar yaşıyorlar. Karne tatiliyle birlikte otellerde yüzde 90 doluluk oranlarının yaşandığı Kartalkaya´ya günübirlik tatilciler de yoğun ilgi gösteriyor. Kalabalık bir aile grubuyla birikte sömestr tatilini Kartalkaya´da geçiren İbrahim Sözer, “Tatil gayet güzel geçiyor. Havalar da çok güzel. Çok yoğun. Oteller anormal dolu” dedi. 

Karnelerini alarak tatil için ailesiyle birlikte İstanbul´dan Kartalkaya´ya gelen Tuna ve Mira Topal kardeşler ise, “Güzel geçiyor, normal tatil gibi. Ama keşke daha uzun olsa. 15 gün bize yetmez” şeklinde konuştular. 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °