“Kariyer Planlama ve Öz geçmiş Hazırlama” eğitimi verildi

Karabük Üniversitesi Bilimtey Bilim Öğrenci Kulübü tarafından “Kariyer Planlama ve Özgeçmiş Hazırlama” konulu program düzenlendi.

GÜNCEL 14.03.2018 14:07:57 0
“Kariyer Planlama ve Öz geçmiş Hazırlama” eğitimi verildi

 

Hamit Çepni Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen konferansta konuşmacı olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Esra Güner Hacıoğlu yer aldı.

 

Karabük Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Esra Güner Hacıoğlu, “Karabük Üniversitesi bizim için çok önemli, bizim bünyemizden ayrılan bir üniversite ve sürekli gelişen bir üniversite, bunu görmek beni mutlu ediyor. ” dedi.

 

Programda kariyer planlamanın önemi ve öz geçmiş hazırlama mülakat teknikleri hakkında bilgiler veren Hacıoğlu şöyle konuştu: “Kariyer planlamanın üniversitede değil daha önceki dönemlerde başlaması gerekiyor. Fakat şu an günümüzde insanlar bunun çok bilincinde değil. Mutlaka yabancı dilinizi geliştirmelisiniz. Meslek sürecinde ihtiyacınız olacak bilgi donanımı için şimdiden eğitimler almalısınız. Öz geçmiş hazırlarken 4 yıl boyunca kendinize kattığınız eğitim ve değerleri bir araya getirmelisiniz.”

 

Hacıoğlu daha çok 4 yıllık üniversite süreci boyunca öğrencinin neler yapması gerektiğine vurgu yaparak öğrencilerin iş yaşamına kendilerini nasıl hazırlaması gerektiğini de anlattı.

 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °