Tarih: 06.11.2020 16:39

KARDEMİR´de Yönetim Kurulu Başkanı, Bakan Yardımcısı Bayraktar oldu

Facebook Twitter Linked-in


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu´na (KAP) yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Toplantısında KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar´ın seçildiği, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Erdal Erdem´in seçildiği kaydedildi.
Açıklamada, Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığına Ömer Demirhan, üyeliklere Erdal Erdem ve Mustafa Aydın´ın seçildiği, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığına Erdal Erdem, üyeliğe Mustafa Aydın´ın seçildiği, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığına ise Mustafa Aydın´ın, üyeliklere Ercümend Arvas, Ömer Demirhan ve Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Burcay Yavuz´un atanmalarına karar verildiği kaydedildi.
Öte yandan Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mahmut Faruk Akşit´in mevcut projeleri ve görevi nedeniyle şirkete yeterli zamanı ayıramayacağını ifade ederek, yönetim kurulu üyeliği görevinden ayrıldığı açıklandı.
2 Kasım Pazartesi günü yapılan KARDEMİR Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı´nda yeni yönetim kurulu belirlenmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —