KARDEMİR KARABÜKSPOR CONTRA İLE SÖZ KESTİ

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, teknik direktör sorununu Rumen antrenör Cosmin Marius Contra ile gideriyor

SPOR 15.06.2016 19:40:32 0
KARDEMİR KARABÜKSPOR CONTRA İLE SÖZ KESTİ

 

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, uzun süredir temasta oldukları 41 yaşındaki Rumen teknik adam Cosmin Marius Contra ile mutabakata vardıklarını ve 1-2 gün içinde resmi imzaları atmayı hedeflediklerini söyledi.
Son olarak La Liga takımlarından Getafe´yi çalıştıran Contra´nın Karabükspor´a olumlu cevap verdiğini kaydeden Gül, “Hedefimiz Süper Lig´de kalıcı olmak. Kulüp başkanımız transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bir taraftan futbolcu görüşmeleri diğer taraftan da hoca arayışlarımız sürüyordu. Teknik direktör konusunda Rumen hoca Petrescu´dan olumsuz cevap alınca, yine bir başka Rumen hoca Cosmin Contra ile görüştük. Bir aksilik çıkmaz 1-2 gün içinde resmi imzaları atacağız” dedi.

GAMAN İLE PROTOKOL İMZALANDI
Gül, ayrıca Romanya Milli Takımı oyuncusu Valerica Gaman ile protokol imzaladıklarını ve tecrübeli oyuncunun 2016 Avrupa Şampiyonası´nın ardından resmi imzayı atacağını kaydetti.
Kariyerinde Romanya dışına çıkmayan Gaman, geçen sezon Astra Ploiesti formasıyla 35 maça çıkarak 6 gol, 1 asist kaydetmişti.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °