Karabük´te Protokol Bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Polisevinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÜNCEL 25.06.2017 18:22:28 0
Karabük´te Protokol Bayramlaştı

 

Törene Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan ve Bayramlaşma Törenine katılan Vali Çeber “Tüm Karabüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. Allah´tan tüm hemşehrilerimin aileleri ile beraber sağlık, mutluluk ve huzur içersinde nice bayramlara erişmelerini niyaz ediyorum. Bu bayram benim için çok daha özel bir bayram. Salı günü yıllık iznimi alıp memleketime gitmeye hazırlanırken güzel bir günde, Kadir Gecesinin sabahında Vali olduğumu öğrendim ve Ramazan Bayramında da göreve başladım. İnşallah bu güzel, kutsal günlerin bereketi, rahmeti yapacağımız hizmetlere de yansır. Bugün Bayram Namazını Ulu Cami´de kıldım, namaz sonrasında tüm hemşehrilerimiz beni çok sıcak karşıladı, bu da beni ayriyeten çok memnun etti. Bu duygu ve düşüncelerle Karabüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.
 
Polisevinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Vali Çeber beraberinde Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Belediye Başkanı Rafet Vergili ve protokol üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçerek askeri personelin bayramını kutladılar.  Daha sonra 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali Çeber ve beraberindeki heyet Emniyet Mensuplarının bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar dilediler.
 
Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Güleç Sevgi Evleri ve Yücel Huzurevini de ziyaret eden Vali Çeber ve eşi Neslihan Çeber´e Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve eşi Nur Akay eşlik etti. 

Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °