Karabükspor Galibiyetle Başlamak İstiyor

Kardemir D.Ç Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, 2013-2014 sezonunda oynayacakları ilk karşılaşmada Kasımpaşa karşısında galibiyet almak istediklerini söyledi.

SPOR 14.08.2013 15:29:20 0
Karabükspor Galibiyetle Başlamak İstiyor

Asbaşkan Gölbek, forvet konusunda büyük oranda anlaşma sağladıkları oyuncunun, hem UEFA`da hem de kendi liglerinde gol atmaya başlayınca ortaya anormal bir durum çıktığını ve santrafor konusunu çözmek için bıkmadan usanmadan çalışma yaptıklarını da kaydetti.
Gölbek, İHA’ya yaptığı açıklamada, lig öncesi son hazırlık maçında kendi sahalarında oynadıkları Ankaraspor’u 3-1 mağlup ettiklerini ve maçı izleyen seyircilerin takımı beğendiğini söyleyerek, “Bu sene bazı küçük eksikliklerimize rağmen geçen yıl yaşadığımız sorunları yaşamayacağız. İlk maçımızı ligin çok güçlü ve iyi transfer yapan takımı Kasımpaşa ile oynayacağız. İlk maçımızda galibiyet almak için çalışacağız. Futbol üç neticeli bir oyun ve biz en iyi neticeyi alarak sahadan ayrılmaya gayret edeceğiz. Karabükspor olarak ligin herkese hayırlı olmasını dileyerek başladığı gibi bu lig tertemiz devam etmesini arzuluyoruz. Taraftarlar ve kulüpler arasında sıkıntı yaşanmasın istiyoruz. Bu bizim en yürekten ve en içten temennimiz. Kurulduğumuz günden buyana bu tür olgulara dikkat eden bir kulübüz. Temiz bir lig, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde ezeli ve köklü bir rekabet içinde müsabakaların devam etmesini diliyorum” dedi.
Tolunay Kafkas yönetiminde takımın hazırlıklarının devam ettiğini anlatan Gölbek, “Karabük şuanda 18 takım içinde kendine yer bulmuş bir ekip ama Karabük’te henüz bir hazırlık yok ve kentte bir bayrak asma dahi yok. Takıma destek noktasında o anlamda bir hazırlık yapılmadı ama sevindirici taraf ise satışa çıkarttığımız kombilere müthiş bir ilgi var ve neredeyse bitmek üzere. Böyle bir atmosferde lige hazırlanacak ve bizde yönetim olarak elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Santrafor noktasında yönetimin yoğun bir çalışması ve çabası var. Bu konuda biraz kısmetsizliğimiz var. Getirdiğimiz oyuncu burada yaşayamam dedi. Başka talip olduklarımızdan da aynı gerekçeleri duyduk. Bir başka oyuncu da banka teminatı istedi. Hocamız buna sıcak bakmadı ve `banka teminatı ile gelecek oyuncudan ben faydalanamam` dedi. Bir başka santrafor ile görüşmelerimiz sürüyordu, o santrafor görüşmelerimiz çok ciddi bir aşamaya geldiğinde kendisi bugün mensubu olduğu takımla UEFA maçlarına çıktı ve orada goller atınca ortaya anormal bir durum çıktı. Menajerleri telefonlarımıza dahi çıkmıyor. Bu konuda çabalarımız devam ediyor. Mutlak bir santrafor getirmek için gayretlerimiz sürüyor. Son aşamaya getirdiğimiz oyuncu UEFA ve başlayan kendi liginde de goller atınca tuhaf bir manzara ortaya çıktı. Bıkmadık, usanmadık ve çalışmalarımız sürüyor. Hocamız eksik bölgelere yeni oyuncu isterse bu çalışmaları da yapacağız ama en önemli mevkiimiz santrafor sorunu” şeklinde konuştu.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °