Karabük Yenişehir Spor Kulübü 1.Lig´e Galibiyetle Merhaba Dedi

Karabük Yenişehir S.K sezonun ilk maçında sahasında galibiyetle başladı.

GÜNCEL 21.10.2020 16:40:05 0
Karabük Yenişehir Spor Kulübü 1.Lig´e Galibiyetle Merhaba Dedi

 

Erkekler Hentbol 1.Lig takımı Karabük Yenişehir S.K  4 Ekim´de oynanması gereken maçta  Covid-19 salgını  nedeniyle 21 Ekime ertelenen 1.Hafta müsabakasında Giresun S.K ile karşılaştı. Soğuksu Spor Salonunda oynanan müsabakayı  Yenişehir S.K  26-24 kazandı.

Geçen sene Başkan Erol Sütcü ,Antrenörler Sinan Şener ve Gökhan Doğrul´un ortaklaşa kurulan takım 2.ligde top koşturmuşlardı. Lig´i  2.sırada tamamlayarak  1.lig´e çıkmayı başaran Yenişehir S.K 1.hafta maçında galibiyet alarak geçen seneki başarısını devam ettirdi.

Maçın ardında Antrenör Sinan Şener, “Sezonun ilk maçına çıkan takımımız yeni transferleriyle zor bir rakibe karşı iyi bir oyunla galibiyet elde ettik. Takıma yeni katılan oyuncularla zaman geçtikçe daha iyi şekilde uyum sağlayacağına inancım tamdır. Hedefimiz Süper Lig inşallah hedefimiz doğru ligi üst sıralarda bitireceğiz . Hafta sonu Tokat GSK deplasmanındayız. Bu maçta da iyi oyunla galip gelmek istiyoruz. Bizi desteklemeye gelen İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ , İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ,İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile beraberindeki şube müdürleri ve Gençlik Spor İl Müdürü Coşkun Güven´e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °