Karabük Yatırım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Fuat Gürel Başkanlığında yatırımcı kuruluşların il müdürlerinin katıldığı yatırım değerlendirme toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL 18.01.2019 16:16:59 0
Karabük Yatırım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
 
Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vargeloğlu, şube müdürleri ve teknik personel katıldı.
 
Karabük´te  yürütülen yatırım programını görüşmek üzere yetkililerle bir araya gelen Vali Gürel, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan toplantıda devam eden yatırımların son durumu, işlemleri süren yatırımlar ve önümüzdeki dönem için ihtiyaçlar göz önüne alınarak talep edilmesi planlanan yatırımlar görüşüldü.
 
Projelendirme, ihale ve inşaat işlemlerinin daha hızlı yürütülmesi noktasında çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı değerlendirme toplantısında ilgili kurum yöneticileri ve personelin gereken hassasiyeti göstermeleri, devam eden inşaatlarda darboğaz olduğu zaman  kurumlararası  koordinasyonun sağlanarak kısa sürede çözümlenmesi, inşaat kalitelerinin takip edilmesi ve inşaatların zamanında bitirilmesi için gerekli takibin ve gayretin gösterilmesi  konularında  Vali Fuat Gürel tarafından talimat verildi.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °