Kaldığı huzurevine fizik tedavi ünitesi yapılmasına 55 bin lira bağışladı

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan 80 yaşındaki Mehmet Güven, 55 Bin TL katkı sağlayarak huzurevine fizik tedavi ünitesi kazandırdı.

GÜNCEL 18.08.2017 19:22:50 0
Kaldığı huzurevine fizik tedavi ünitesi yapılmasına 55 bin lira bağışladı

 

Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi´nde kalan Mehmet Güven, kuruma fizik tedavi ünitesi açılmasına katkıda bulundu. Mehmet Güven´in isminin verildiği fizik tedavi ünitesinin açılışına Yozgat Vali Yardımcısı Salih Altun, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, Mehmet Güven ve kurum çalışanları katıldı.
Yozgat Valiliği olarak fiyzoterapi ünitesini yaptıran Mehmet Güven´e teşekkür eden Vali Yardımcısı Salih Altun,'Mehmet Güven Beyefendi´nin buraya böyle bir katkı sunarken burayı ne kadar benimsediğini anlayabiliyoruz. Sadece kendisi değil diğer arkadaşların da buradan istifade etmesi için güzel bir düşünce içerisine girmiş. Fizyoterapist merkezi ve aynı zamanda egzersiz merkezinin yapımına 55 Bin TL´lik katkı sunmuş' dedi.
İl Müdürlüğü olarak huzurevinde kalan yaşlıların sosyal, psikolojik ve ruhsal gelişimine katkı sunduklarını söyleyen Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli ise,'Mehmet Güven isimli huzurevi sakinimizin kurumumuza yaptırdığı fizik tedavi ünitesinden, tüm yaşlılarımız fizyoterapist arkadaşımız aracılığıyla hizmet alacaklar. Böylece kaybolan yetileri varsa tekrardan kazandırılmaya çalışılacak. Bu noktasıyla bizlere 55 bin lira gibi büyük bir katkı sağlayan Mehmet Güven Amcamıza duyarlığı nedeniyle teşekkür ediyoruz' diye konuştu.
55 bin TL değerindeki fizik tedavi ünitesinin açılmasına katkıda bulunan Mehmet Güven ise,'Ben devlet ekmeği ile büyümüş, memuriyetten emekli birisiyim. Canım devletime feda olsun. Para dediğiniz nedir ki, yaptığım bir şey yok. Devletim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Elimde imkan varsa neden devletime, topluma faydalı olmayayım. Her şeyi devletimizden, valimizden, kurum müdürümüzden beklememeliyiz. Biz de elimizden gelini yapmak zorundayız' diye konuştu.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °