KAHVECİ MAZBATASINI ALDI

7 Haziran Genel Seçimlerinde 25. Dönem Milletvekili seçilen AK Parti Karabük milletvekili Osman Kahveci mazbatasını aldı.

GÜNCEL 15.06.2015 21:29:17 0
KAHVECİ MAZBATASINI ALDI

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci´nin mazbata alma törenine AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile beraber çok sayıda partili katıldı.
Adliye´ye gelerek Ağır Ceza Reisi Timuçin Dedeoğlu´ndan mazbatasını alan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci AK Partisiz bir hükumetin imkansız gözüktüğünü söyledi.
Kahveci, “Seçim sonucu olarak Karabüklü hemşehrilerimizin bize vekaletini verdiklerini bu aldığımız belgeyle bir kez daha resmileştirdik. Bundan sonraki süreçte Karabük´ümüzün problemleri ve sorunları ile TBMM´de kentimizi temsil edeceğiz” dedi.
Seçim sonuçlarını da değerlendiren Milletvekili Osman Kahveci, “ Sonuç itibari ile milletimiz böyle bir karar verdi ve onların kararı başımızın tacıdır. Bizler hizmetlerimize devam edeceğiz.Moralimizi güçlü tutuyoruz. Türkiye´nin en büyük partisi AK Parti´dir. Oylarımızda kısmen düşüş oldu ama bu seçmenin bize verdiği mesaj olarak değerlendiriyoruz. Bu mesajı da teşkilatlarımızla, genel merkezimiz ile seçmenin bize verdiği bu mesajı değerlendiriyoruz. Diğer partilere de mesaj verdiler. Bu mesajı herkesin önüne koyup değerlendirmesi lazım. Diğer siyasi partilerde milletin verdiği bu mesajı kendilerince değerlendiriyorlar. Türkiye´nin en büyük ve güçlü partisinin AK Parti´nin olduğu gerçeği değişmedi. Diğerlerinin de tek başına iktidar olma şansı yok. Türkiye´de milletimiz hiçbir siyasi partiye tek başına iktidar olma şansı ve fırsatı vermedi. Seçim süreci boyunca muhalefetin tamamı siyasi saldırıyı AK Parti´ye karşı yaptılar. Bunda kısmen bir sonuç alabilirler ama AK Parti dimdik ayakta Türkiye´yi büyütmeye devam edeceğiz. Karabük´ün de en büyük partisi yine AK Parti. Hizmet sürecimiz devam ediyor. Bu seçim sürecinde ne söz vermişsek onun takipçisi olacağız. Onların gerçekleşmesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadesinde bulundu.
“AK PARTİ´SİZ BİR HÜKUMET İMKANSIZ GÖZÜKÜYOR”
Gazetecilerin hükumet kurma çalışmalarının nasıl olacağı yönünde soruları da cevaplayan Osman Kahveci şunları söyledi:
“ Görünen o ki AK Parti´siz bir hükumet imkansız gözüküyor. MHP ve HDP´nin aynı kabinede olmayacakları ve hükumette yer almayacakları şeklinde çok açık beyanatları var. Bu değişmezse AK Parti´siz bir hükumet olmayacağı ortaya çıkıyor. AK Parti´nin kendi şartları ve kırmızı çizgisi var. Diğerlerinin de var. Kırmızı dur demektir ama biz asla Türkiye´nin durmasının ve büyümesinin durmasını istemiyoruz. Herkes kırmızı gösterirse Türkiye durur. Türkiye büyümeye devam etmelidir. Herkes tek başına iktidar oldukları zaman ki siyasi şartlarını ileri sürerek ülkede bir hükumet krizi çıkartmamalı. Milletimiz böyle bir tercihte bulunmuştur ve bu tercih doğrultusunda siyasi partilerimizin aklı selim değerlendirme yaprak ülkenin önünü açarlar.”


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °