İYC BURSA ŞUBESİNDEN AKSOY´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Bursa Şubesi Yöneticileri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´a Teşekkür ziyaretinde bulundular

GÜNCEL 27.01.2016 16:47:11 0
İYC BURSA ŞUBESİNDEN AKSOY´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

1 haftadır devam eden eğitimler nedeni ile Safranbolu´ya gelen İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şubesi yöneticileri, tarihi geleceğe aktardığını ifade ettikleri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´a teşekkür ziyaretinde bulundular. İlim Yayma Cemiyeti Bursa Şubesi Koordinatörü Yusuf Ziya Erdem kısa bir açıklama yaparak, Safranbolu´da, Dünya Miras Kentinde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Safranbolu´da Osmanlının İzlerini sıkça görmek mümkün. Tarihi geleceğe aktarmak ise çok büyük bir meziyet. Sayın Başkanımız ve değerli Safranbolu halkı bunu başarabilmiş. Gerçekten takdire şayan. Bununla birlikte Sayın Başkanımızın çalışmalarını bizlere yakinen takip etmekteyiz. Eğitime verdiği büyük katkılar yine herkes tarafından bilinmekte. Bizlerde yaklaşık 1 haftadır bu bölgede eğitimler vermekteyiz. Biz Sayın Başkanımıza bizlere ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Başkan Aksoy ise, “İltifatlarından dolayı Sayın Erdem´e teşekkür ediyorum” diyerek; “Ben de bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Gerek şahsım gerek belediye olarak eğitime yani geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak, onların milli değerlerimize sahip çıkan bireyler olmalarını sağlamayı asli görev addetmekteyiz. Bunu bazen Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz eğitime destek projeleri ile aralıksız yapmaktayız. Yine Bilgi Evimizde de bu güne dek binlerce çocuğumuza tüm ders branşlarında eğitimler verdik. İnşallah buna devam edeceğiz. Yine İlim Yayma Cemiyetimiz ile birlikte de güzel projeler gerçekleştirmekteyiz. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Genel Koordinatör Erdem´e ziyaret esnasında Abdurrahman Tutan Yurt Müdürü Ahmet Bilal, Teyfik Çuka Yurt Müdürü Sezai Çabuk ve orta öğretim Yurtlar Müdürü Tevfik Rüştü Orhan eşlik etti.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °