İPEK SİVİL SAVUNMA STANDINI ZİYARET ETTİ

Sinop Valisi Hasan İpek, 28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Hükümet Konağı önünde açılan Sivil Savunma standını ziyaret etti.

GÜNCEL 2.03.2017 02:20:12 0
İPEK SİVİL SAVUNMA STANDINI ZİYARET ETTİ

 

Sivil Savunma standına ziyarette bulunan Vali İpek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelinin Sivil Savunma günlerini kutladıktan sonra, stantdaki arama kurtarma ekipmanlarını inceleyerek ekipmanlar hakkında bilgiler aldı. 
 
Vali İpek, ziyaret sırasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma envanterinde bulunan, arama kurtarma çalışmaları esnasında ulaşılması güç olan  yerlerde aktardıkları görüntülerle Arama kurtarma ekiplerinin olay yerine daha güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesini sağlayan (Drone) kameralı hava aracının aldığı görüntüleri inceledi.
 
Sinop Valisi Hasan İpek´in 28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Hükümet Konağı önünde açılan Sivil Savunma standını ziyaretine, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Ünal  eşlik etti.

Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °