'İlgili bakanlıklara iletiyor anında sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz'

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´nın verimli geçtiğini ifade ederek Karabük´ün sorunlarını bu toplantılar vesilesiyle ilgili bakanlıklara ilettiklerini ve anında soru

GÜNCEL 12.10.2021 12:23:23 0

 

AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 İl 3 Kademe İl Başkanlarının katıldığı ´Teşkilat Akademisi, Liderlik Okulu´ eğitim programı düzenlendi. Programa AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik katıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ve AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Ankara´da gerçekleştirilen ´Teşkilat Akademisi, Liderlik Okulu´ eğitim programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sözlerinin başında AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Eğitim programı öncesi Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Şu hususu özellikle belirtmek istiyorum, Cumhurbaşkanımızın bitmez tükenmez enerjisi bize ilham kaynağı oluyor. İl Başkanları toplantımız oldukça verimli geçti. Karabük´ümüzün sorunlarını bu toplantılar vesilesiyle ilgili bakanlıklara iletiyor anında sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz. Biz siyasetimizi adalet ve hakkaniyet üzerine temellendiriyoruz ve sürekli sahadayız.” ifadelerini kullandı.
“Eğitim programımızın
ilk dersini liderimiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´dan aldık”
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından An-kara´da gerçekleştirilen ´Teşkilat Akademisi, Liderlik Okulu´ eğitim programına ilişkin yaptığı açıkla-mada, “AR-GE ve Eğitim Başkan-lığımız tarafından düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi Liderlik Oku-lu´ eğitim programı kapsamında üç kademe 81 İl Başkanlarımızın katıldığı programda birçok konu üzerinde aydınlatıcı konuları ele aldık. ‘Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu´ eğitim programı belki de dünya siyasi tarihinde en önemli hamlelerden biri olarak görüyo-rum. Bu eğitim programı 93 bin kişilik dev bir eğitim programı. Eğitim programımızın ilk dersini liderimiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´dan aldık. Bu programın en temel amaçları, teşkilatlarımızın 2023 seçimlerine hazır hale getirilmesi. Gelecek vizyonumuza ve ufkumuza yön verecek ve büyük ölçüde istifade ettiğimiz eğitim programımızın ilk gününde, eğitim açılış konuşmasıyla ilk dersi veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ve tüm teşkilat yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti Genel Merkezi AR-GE ve Eğitim´den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin büyük bir teşkilatı olduğunu, girdiği her seçimi kazandığını, zaferden zafere koştuğunu ve girdiği ilk seçimden beri iktidarda bulunduğunu kaydederek, bunun devam etmesini istediklerini vurguladı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °