İl Genel Meclisi mayıs toplantılarında önemli kararlar alındı

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, mayıs ayı toplantılarında imar planları, memba tahsisleri, yol ağları, kamu kurumlarına yer tahsisleri ve işletmelerdeki giriş ücretleri gibi pek çok konuda önemli kararlar alındığını söyledi.

GÜNCEL 11.05.2023 15:37:00 0
İl Genel Meclisi mayıs toplantılarında önemli kararlar alındı

 

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantılarının Son Oturumu İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen yaptığı açıklamada yoğun ve tempolu geçen İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantılarında çok önemli kararların alındığını belirterek, "İmar planları, memba tahsisleri,yol ağları,kamu kurumlarına yer tahsisleri ve İdaremizin işletmiş olduğu Bulak Mencilis Mağarasının giriş ücretleri konuları görüşülerek karara bağlanmıştır. Almış olduğumuzun kararların İlimize, ilçelerimize ve köylerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

"Memleketimizin menfaatine olan işleri birlikte yapıyoruz"

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının son oturumda yaptığı konuşmada memleketin menfaatine olan işleri İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri ile birlikte uyum içerisinde yaptıklarını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında İl Genel Meclis Üyelerine ayrıntılı bilgilendirmede bulunarak, ”Göreve geldiğimiz günden bu yana İl Genel Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile sistemli, koordineli ve uyum içeresinde çalışarak köylerimize hizmet veriyoruz. Memleketimizin menfaatine olan işleri birlikte yapıyoruz. İlçe Müdürlüklerimizde görevlendirdiğimiz teknik personellerimizle sorunları hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıyoruz. Çalışmalarımızı bu minvalde devam ettirerek köylerimizi her geçen gün daha yaşanabilir bir hale getireceğiz.” dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °