İkinci Günün Gözdesi Safranbolu

12. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarında Safranbolu rüzgârı esiyor.

GÜNCEL 8.12.2018 14:44:40 0
İkinci Günün Gözdesi Safranbolu

 

Dün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy´un katılımları ile açılışı yapılan fuarda Osmanlı´nın Parmak İzi Safranbolu yine ilgi odağı olmayı başardı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, standı ziyaret eden gerek protokol üyeleri gerekse yerli yabancı ziyaretçilerle bizzat ilgilenirken, A holünde yer alan Safranbolu´nun ikinci günün sonunda da fuarın gözdesi olacağı görüldü.

Ürkmezer yaptığı açıklamada; “ Burada ilçemizde bulunan kültürel zenginlikleri, somut ve soyut miraslarımızı dünyanın dört bir tarafından gelenlere tanıtıyoruz. Fuar için tüm arkadaşlarımızla birlikte güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Görsel ve basılı sunumlar hazırladık. Örf ve adetlerimizi buraya getirdiğimiz ekiplerimiz ile katılımcılara sunuyoruz” dedi.

Kaymakamlık ve Belediye olarak amaçlarını kentimizin turizm potansiyelini daha ilerilere taşınabilmesi olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Bu nedenle tanıtıma çok önem veriyoruz. Bilindiği üzere, Safranbolu bir dünya markası. Bizlerde Bu markayı hem gerektiği gibi anlatmak hem de tanıtımına katkı sağlamak zorundayız. Burada üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Fuarın ilk günü olduğu gibi ikinci günde de çok sayıda ziyaretçimiz oldu. Meslektaşlarım, Belediye Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, yerli ve yabancı konuklar. Kısaca, standımızın her an dolu olması bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor” diye konuştu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °