İki Adayın Yollarının Kesistiği Köy

Seçim çalışmaları nedeniyle köy köy dolaşan vekillerin yolları Karabük'ün Salmanlar köyünde kesişti.

GÜNCEL 2.05.2011 20:55:38 0
İki Adayın Yollarının Kesistiği Köy
Salmanlar Köyü Tarımsal Kalkındırma Kooperatif’in 2011 yılı Üretime Başlama toplantısı yapıldı. Kooperatif Başkanı Ömer Üstün  yaptığı konuşmasında'Kooperatifimiz yeni kurulan bir kooperatiftir.Faaliyet konularının içinde hayvancılık ve tarımsal amaçlarının dışında ormancılık faaliyetininde olduğunu söyledi.İlerleyen günlerde köyümüzün gelir kaynaklarını artırıcı faaliyetlerde bulunulacağını , isthdam alanındada yapılacak projelerle işsiz üyelerimize faaliyet konuları kapsamında katkı sağlanabileceğini belirtti.
  300 kişinin   katıldığı yemekli açılışta   partilerin adaylarıda seçim dolayısıyla köy köy dolaşırken Salmanlar köyüne uğradı. AKP  Milletvekili adayı Osman Kahveci ile  okul arkadaşı olan MHP  Karabük Millet vekili adayı Bircan Akyıldız yan yana oturarak hasret giderdiler. İki ayrı partiden adayın birbirleri ile şakalaşmaları köylükleri sevince boğdu. Her iki aday köylülerle teker teker tokalasmayı  ihmal etmedi.Adayların birbirlerine başarılar dilemesi ise demokrasinin güzel bir örneğini Salmanlar köyünde sergilendiler.    Köyde her iki adayında iyi karşılanarak uğurlanması adayları ve parti temsilcilerini sevindirdiği gözlerden kaçmadı.
    Kutlamanın sonunda yağlı güreş müsabakası yapıldı.Yapılan yağlı güreşçiler köylüler tarafından katkı verilerek ödüllendrildi. 

Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °