‘Hüznü Kıran Umutlar´ kitap fuarında

Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi´nde açılan kitap fuarında Yazar/Şair ve aynı zamanda Halk Bankası Safranbolu Şube Müdürü Ali Yurtseven de ‘Hüznü Kıran Umutlar´ isimli şiir kitabıyla yerini aldı.

GÜNCEL 26.12.2021 16:30:19 0
‘Hüznü Kıran Umutlar´ kitap fuarında


Leyla Dizdar Kültür Merkezi´nde Safranbolu´nun UNESCO´ya kabul edilişinin 27. Yıldönümü münasebetiyle Safranbolu Belediyesi tarafından açılan kitap fuarında Yazar/Şair ve aynı zamanda Halk Bankası Safranbolu Şube Müdürü Ali Yurtseven de ‘Hüznü Kıran Umutlar´ isimli şiir kitabıyla yerini aldı.
Yazar/Şair ve aynı zamanda Halk Bankası Safranbolu Şube Müdürü Ali Yurtseven yapmış olduğumuz röportajda, “Safranbolu´nun UNESCO´ya kabul edilişinin 27. yıldönümü münasebetiyle 17 Aralık tarihinde açılan kitap fuarında ben de ‘Hüznü Kıran Umutlar´ şiir kitabımla yerimi aldım. Her gün 17:30-19:00 saatleri arasında kitabımın tanıtımını gerçekleştirdim. Burada yazar ve şair arkadaşlarla, yayınevi sahipleriyle tanışma fırsatı da bulduk. Güzel etkileşimlerde bulunarak fikir alışverişlerimiz oldu. Benim açımdan güzel bir fuar oldu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne teşekkür ederim.” dedi.
Daha önce Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium´da 16. Ankara Kitap Fuarı´na da katılan Yazar/Şair Ali Yurtseven, “İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) üyesi olarak 16. Ankara Kitap Fuarı´nda yerimi almıştım. 16. Ankara Kitap Fuarı´nda ‘Hüznü Kıran Umutlar´ isimli şiir kitabım için imza günü ve tanıtım gerçekleştirdim. Program gereği 2 saat süre verdiler. Kitabımın tanıtımını yaptım, okurlarımla bir araya geldim. 16. Ankara Kitap Fuarı da güzel geçmişti. Tanıtım olarak başarılı bir 2 saat geçirdik.” dedi.
İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ile birlikte düzenlenecek kitap fuarlarına imkanlar ve zamanı elverdikçe katılacağını ifade eden katılan Yazar/Şair Ali Yurtseven, “Kitap fuarları hem okuyucuların yeni yazar ve şairleri keşfettiği hem de kültür sanat anlamında bölgesine değer katan etkinliklerdir. Ben de Karabük´te başta olmak üzere düzenlenecek olan ve davet edildiğim fuarlara zamanım ve imkanlarım elverdiği kadarıyla katılmak istiyorum.” dedi.
Yazar/Şair Ali Yurtseven, okurların ve şiir severlerin ‘Hüznü Kıran Umutlar´ isimli şiir kitabına internet satış noktalarından da ulaşabileceğini söyledi.
Yazar/Şair Ali Yurtseven konuşmasını Hisset şiirinin, “Eğer ki hissetmezsen inan dostum, bu hayatın tadını alamazsın. Zaman geçer, her şey biter, yine sen hep aynı yerinde kalırsın. İşte hisset, hisset ki sen, sen olasın.” dizeleriyle bitirdi.

/resimler/2021-12/26/1632153343338.jpg


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °