Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ‘Hoş Geldin Bebek´´ projesi kapsamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaşıyor.

GÜNCEL 22.12.2018 15:19:49 0
Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Hoş Geldin Bebek' projesi, kent sınırlarında ikamet eden yeni doğum yapan anneler ile bebek heyecanı yaşayan aileleri memnun ediyor. Belli aralıklarla aileleri ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine bu hafta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in eşi Miray Ürkmezer katıldı. Ailelerin mutluluğuna ortak olmak üzere gerçekleştirilen ziyaretlere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Özcan Eraslan eşlik etti.

Bu kapsamda Barış Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Emek Mahallesi ve Yazıköy Toki´de ikamet eden, Durmuş, Bayraktar, Ergün, Gündüz ailelerini ziyaret eden Miray Ürkmezer annelere geçmiş olsun dileklerini iletti, bebekleri için sağlıklı bir ömür dileyerek ‘´Anne babalarını tebrik ediyor, yavrularımıza hayırlı uzun ömürler diliyor, vatana millete faydalı bir evlat olarak yetişmelerini temenni ediyorum” dedi.

Proje kapsamında fırsat buldukça Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer´in eşlik ettiği ziyaretlerde Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan hediye paketi aileye veriliyor.

´´Hoş Geldin Bebek´´ ekiplerini evlerinde ağırlamak isteyenler için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °