“Herkesi Kucaklayan Belediyeciliği Göstereceğiz”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Burhanettin Uysal yaptığı ilk halk buluşmasında herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

GÜNCEL 30.11.2018 16:50:12 0
“Herkesi Kucaklayan Belediyeciliği Göstereceğiz”

 

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal İl Başkanlığı önü Hürriyet Caddesinde ilk halk buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve teşkilatların hazır bulunduğu halk buluşmasına AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş de katıldı./resimler/2018-11/30/1713589105459.jpg

AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday´ı Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı konuşmasında, “25 yıldır Karabük´ün havasını teneffüs ediyor Karabükümüz için mücadele ediyoruz. El ele verdik ülkemizin parlayan yıldızı yaptık. Şehrimizin en önemli kurumlarından birini kurduk bundan faydalanmaya devam ediyoruz. Karabük Belediyesini alacak olursak herkesi kucaklayacak Belediyeciliği göstereceğiz. Karabük´te ki herkes bizim kardeşimiz. Kimseye kem söz söylemeksizin Karabük´e hizmet edeceğiz. Belediyelerin bütçeleri belli değil. Devasa projeler yapmak zordur. Karabük merkezi Hükümetin katkıları da buraya gelecektir. Cumhuriyet Kenti diyoruz Cumhuriyet Kenti böyle olmamalı Merkezi Hükümetimizin katkılarıyla çocuklarımıza yaşanılır çevreci hoşgörünün hakim olduğu iyi bir şehir emanet edeceğiz.”  Belediyecilik yol yapmak çöp toplamak değildir kardeşliği geliştirmek aç, açık kimsenin kalmamasına özen göstermektir. Yeni bir sayfa açacağız. Bize destek verdiğiniz için Karabük´te sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, “AK Parti ak kadroları Belediyecilikte uzmanlığını gösterdi. Ak partiyi iktidara getiren yerelde halkımıza yaptığımız hizmetlerdir. 16 yıldır halkımızın hizmetinde bulunuyoruz. Allah´ın izni ve keremiyle inşallah halkımız AK Parti´ye durmak yok yola devam diyecek. Karabük´te bu kervana ilçeleriyle birlikte katılarak hizmetlerden yararlanmayı bilecektir. Buna inandım bu inançla yola çıktık. İlk açıklanan iller arasında yer aldık.  Hocamız Burhanettin Uysal´a  hayırlı olsun. Ziya paşa diyor ki ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Burhanettin hoca üniversitede yaptığı hizmetlerle kendini tescil etti. Karabük´te Belediyecilikte eksik noksan nesi varsa onları kapatacak ve telafi edeceğiz. 24 Haziran akşamı sizlerle burada birlikte olmuştuk aradan 5 ay geçti heyecanınız da bir eksilme yok. Diyorsunuz ki 31 Mart akşamında da biz burada olacağız buradan Karabük´te hitap etme imkanı bulacağız Karabük bu defa yolumuza ışık tutacak durmak yok yola devam diyecek. Halkımızın bizim yanımızda saf tutacağına inanıyorum.” dedi.

 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °