“Hayır dualarına talibiz”

Vali Fuat Gürel, vatandaşların her daim yanında olduklarını ifade ederek vatandaşların hayır dularına talip olduklarını ifade etti.

GÜNCEL 20.04.2021 11:11:44 0
“Hayır dualarına talibiz”

 

Vali Fuat Gürel, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Fuat Gürel, “Covid-19 salgını yaşanırken zorunlu olarak bu rahmet ayında vatandaşlarımızın sofralarına birebir konuk olamıyoruz ama onları gönlümüzde hissediyoruz. Devlet olarak onların her daim yanındayız ve hayır dualarına talibiz.' dedi.
240 Bin TL´lik nakdi yardım yapıldı
Vali Fuat Gürel, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz´dan yürütülen yardım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Ramazan ayı dolayısıyla Karabük Merkez´de 840 aileye 240 Bin TL´lik nakdi yardımın yapıldığını, 1.711 Koli Gıda Paketinin dağıtılmaya başlandığını, ayrıca ilçelerde de yardımların dağıtılmaya devam etmekte olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayında tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olacağız. İlimizin önemli kuruluşlarından Kardemir AŞ, Topçugiller İnşaat, Yılmaz Beton ve Yeşilyurt A.Ş. firmalarından 1.711 adet gıda kolisi yardımı oldu. 635 adedi dağıtıldı, Marzinç, Kamil Güleç ve Şefik Dizdar beyefendiden ve diğer Sanayicilerimizden de gıda koliler gelecek ve bu kolileri de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Hayırsever firmalarımıza ve kişilere özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
Karabük Valiliği tarafından, “İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif´e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımız şu günlerde ailelerimize yönelik çalışmalar artarak devam ediyor.” ifadeleri paylaşıldı.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °