Hastane Ziyaretleri Memnuniyet Kazanıyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in uygulamaya koyduğu, hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilmeye devam ediyor.

GÜNCEL 20.07.2018 17:22:19 0
Hastane Ziyaretleri Memnuniyet Kazanıyor

 

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edilerek herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.

Safranbolu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan hasta ziyaretleri her cuma düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ekiplerin Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘in selamıyla ziyaret ettikleri hastalar yapılan ziyaretten memnun kalıyor. Ekipler Hastanede yatan hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürüyor.

Safranbolu Belediyesi vatandaşın iyi ve kötü gününde devletin her zaman yanında olduğunu gösteren çeşitli projelerle vatandaşın gönlünde yer etmeyi sürdürüyor.

Proje kapsamında yapılan ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınları, bu duyarlı projeden dolayı Ürkmezer´e ve projede çalışan güler yüzlü ekibe teşekkür ederek şu ifadelere yer verdiler´´ Belediyemizin bu hassas günlerimizde bizleri unutmaması, ilgilenmesi, ve ekiplerin moral veren sözleri yalnız olmadığımızı hissettirdi´´denildi.

Ziyaretler esnasında, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in üç gün önce kaybettiği babası için taziyede bulunan hastalar ve hasta yakınları üzüntülerinin iletilmesini istediler.

 

 

 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °