Halk Günü Toplantılarında Vatandaşla İlişkiler Güçleniyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in başlattığı ve rutin olarak her hafta pazartesi günleri saat 14. 00 da gerçekleşen ‘´Halk Günü Toplantıları´´aralıksız devam ediyor.

GÜNCEL 30.04.2018 17:09:52 0
Halk Günü Toplantılarında Vatandaşla İlişkiler Güçleniyor

 

Safranbolu Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantılara her hafta vatandaşın katılımı artıyor. Safranbolu´da ilk kez gerçekleşen Halkla buluşma günleri, her yaştan vatandaşın farklı konulardaki sıkıntılarını Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘e bire bir  anlatm imkanı sunuluyor.

Vatandaşların Ürkmezer´e rahatlıkla dile getirdikleri sorunları, kanunların çerçevesinde çözüme kavuşturuluyor.

Göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşla yakın temas halinde olan, devlet otoritesini aynı zamanda sıcaklığını halka hissettiren Ürkmezer´´ Görev yaptığımız kentin insanını yakından tanımamız gerekiyor, böylece beklentilerini daha iyi anlayabiliriz.  Vatandaşlarımızın bize kolaylıkla ulaşabilmeleri için çeşitli kanallar oluşturduk WhatsApp ihbar hattı ve halk toplantıları gibi; bu sayede bana doğrudan ulaşılabiliyor ve sorunlarını aktarılabiliyorlar. Biz görevimizi bilinçli olarak yürüterek, devletimizin bize verdiği imkanları vatandaşımıza aktarma noktasında aracılık ediyoruz´´dedi.

Vatandaşların toplantılara katılmadan önce gergin oldukları ancak toplantı esnasında Ürkmezer ile aralarında samimi diyaloglar geliştiği gözlemlendi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °