Gürel çiftinden özel günde, özel ziyaret

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annesi Satı Topçu ve Gazi eşi Sultan Yıldızbayrak´ı evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladılar.

GÜNCEL 7.03.2020 14:35:55 0
Gürel çiftinden özel günde, özel ziyaret

 

Şehit Şendoğan Topçu´nun anne ve babasını ziyaret eden Vali Gürel ve Özlem Aras Gürel, Şehidin annesi Satı Topçu´nun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Kur´an-ı Kerim Tilavetinin okunduğu ziyarette Şehit Şendoğan Topçu başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua edildi. Şehidimizin yeğenleri Zehra ve Ertuğrul´a çeşitli hediyeler veren Vali Gürel ve Özlem Aras Gürel, şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Muharip Gazilerimizden Muhittin Yıldızbayrak´ı da evinde ziyaret eden Vali Gürel ve Özlem Aras Gürel Gazimizin eşi Sultan Yıldızbayrak´ın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

8 Mart Kadınlar Gününde şehit anneleri ve Gazi eşlerinin yanında olmak için bu ziyaret programını gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Gürel, “Şehit anneleri ve eşleri ile Gazilerimiz ve eşleri bizler için önemli bir yere sahip. Amacımız 8 Mart Dünya Kadınlar gününde onların yanlarına olmak.' dedi.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel´e Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile eşi Canan Sökmen eşlik etti.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °