GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN IRGATOĞLU:“VATANIMIZIN, BAYRAĞIMIZIN VE MİLLETİMİZİN ALEYHİNDE İŞ YAPMADIĞIM GİBİ HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ DE OLMADIM.”

Fetullahçı Terör Örgütü´ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, görevden uzaklaştırılan Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

GÜNCEL 20.11.2016 15:55:56 0
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN IRGATOĞLU:“VATANIMIZIN, BAYRAĞIMIZIN VE MİLLETİMİZİN ALEYHİNDE İŞ YAPMADIĞIM  GİBİ HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ DE OLMADIM.”

 

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Haziran ayından Kaymakam Hülya Yavuz´un görevden alınmasının ardından bu göreve atanan Kaymakam Irgatoğlu, İçişler Bakanlığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü´ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, İçişleri Bakanlığınca açığa alınmıştı.
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kaymakam Murat Irgatoğlu, “Devletimizin tasarrufu üzerine malesef dün itibariyle idari bir tedbir olarak açığa alındığımı öğrendim. Bu durum karşısında elbette üzülmemek elde değil. Ancak bu süreç Türkiye´mizin istikbali ve milletimizin selameti için gerekli olduğundan sabırla; alnım ak, başım dik, ellerim duada bu sürecin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve görevimin başına dönmeyi bekliyorum.”
Kaymakam Murat Irgatoğlu, “Buradan beni tanıyan tanımayan herkese seslenmek istiyorum;
Lütfen hayal kırıklığına uğramayınız, Anadolu´nun bağrında Türk milletinin yetiştirdiği bir Vatan evladı olarak bilmenizi istiyorum ki hiçbir zaman Vatanımızın, Bayrağımızın ve Milletimizin aleyhinde iş yapmadığım gibi hiçbir terör örgütünün üyesi de olmadım. Benim düşüncelerim, hayatım, yaşantım, başarılarım, sosyal ilişkilerim ve icraatlarım bugüne kadar herkesin gözleri önünde cereyan etmiştir.
Bu nedenle yanlışlıkların düzeleceğine ve başa gelen bu musibeti de hayırlısıyla atlatacağıma inanıyorum.
İstirhamım o ki bugüne kadar görev yaptığım farklı yerlerdeki çalışma arkadaşlarım ve hizmetinde bulunduğum vatandaşlarım isterlerse hakkımdaki kanaatlerini Türkiye Cumhuriyeti´nin ilgili kurumlarına bildirsinler.
Son olarak değerli Eskipazar´lılar,
bu cennet köşesi, yemyeşil ve tarihi güzellikler dolu ilçede sizler için 3 yıl hizmet vermeyi hayal etmiştim ancak çok birşey yapamadan 4-5 ay gibi kısa bir süre sonunda ayrılmak zorunda kalıyorum. İnanıyorum ki Eskipazar İlçesi; Çetiören, Hadrianoupolis, Kimistine, Orman Denizi, Alan Yaylası, Yalakkuz, Eğriova, Güvercin geçidi, Alıçlıyazı, Çileklibel gibi doğal ve tarihi güzelliklerini ve miyane helvası, kocavez domatesi, kulaklı makarnası, şalgamı, kireni, lahanası ve daha nice zenginliğini tüm Türkiye´ye duyuracaktır. İnşallah yeni Kaymakamınızla elbirliği yapıp ilçemizi hakettiği yere taşırsınız. Haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah´a emanet olun.” dedi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °