Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Projeleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Vali Fuat Gürel´in Başkanlığında Valilik Makamı Toplantı Odasında gerçekleştirilen Bilgilendirme Toplantısına Özlem Aras Gürel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve eşi Nihal Çetin, Şube Müdürleri, Gençlik Li

GÜNCEL 12.01.2019 11:38:31 0
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Projeleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı
 
İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler hakkında Vali Gürel´e bilgiler verildi.
 
İl Müdürü Çetin yaptığı bilgilendirmede; Yeteneğini Keşfet Projesi, Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, Gençlik ve Spor Kulübü “Büyük Hayatın Küçük Bir Modeli” Satranç Projesi, Anne Babamla Öğreniyorum Projesi, Kod Adı:2023 Projesi, Karikatür ve Mizah Atölyesi Projesi, Ensar Muhacir Kardeşliği Projesi, Yurt Müdürlüğü tarafından yürütülen atölye çalışmaları, kurslar ve spor yarışmaları hakkında Vali Gürel´e sunumlar ve istatistikler eşliğinde bilgiler verdi.
 
Mevcut çalışmaların güzel olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Bu çalışmalarımızın üzerine daha neler  koyabiliriz bunun üzerinde çalışmamız gerekiyor.  Çocuklarımıza ve gençlerimize değerlerimizi öğreteceğiz. Her çocuğu bir spor dalı ile ilişkilendirmemiz gerekiyor. Gençlerimizi kültürel faaliyetlere, folklor, resim, müzik gibi alanlara yönlendirip kendilerini geliştirmelerini sağlamamız gerekiyor.”diye konuştu.
 
Toplantı il merkezi ve ilçelerimizde bulunan spor tesisleri ve durumları hakkında verilen bilgilerin ardından sona erdi.

Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °