Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

Ligin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde başladı.

SPOR 25.09.2017 23:23:08 0
Galatasaray maçı hazırlıkları başladı


Onur sahasında sakatlığı bulunan Ahmet Şahin, Serdar ve Seleznov´un katılmadığı idmanda kırmızı-mavili ekip, ısınma ve 5´e 2 çalışma yaptı.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, dünkü ağır mağlubiyetten sonra teknik direktörleri Erkan Sözeri´nin istifasını yönetime sunduğunu ve bugün itibari ile sözleşmeyi iki taraflı fesih ettiklerini kaydetti.

'Orada kazanmak çok zor fakat imkansız değil'
Hafta sonu milli takım arası öncesi Galatasaray´a konuk olacaklarını ve maçın hazırlıklarına Altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde başladıkları belirten Gül, “Galatasaray lige en iyi başlayan takım durumunda şu an ve mağlubiyeti yok. Deyim yerindeyse istim üzerindeler. Çok iyi oynuyorlar iyi maçlar kazanıyorlar. Teknik Direktör Igor Tudor Galatasaray´da iyi bir uyum yakaladı ve doku uydu. Taraftarı heyecanlandırdı. Dolu tribünlere oynuyorlar ve bizi de öyle bir atmosfer bekliyor. İşimizin orada ne kadar zor olduğunun farkındayız. Orada kazanmak çok zor fakat imkansız değil. Futbolda hiçbir şey imkansız değildir. Dün nasıl ki, Malatyaspor´un 4 gollü bir galibiyetle Karabük´ten ayrılacağını birçok kesim düşünmüyorsa ki, düşünüyordu. Futbolda hiçbir şey olmayacak diye durum söz konusu değil. Her şeye açık bir oyun. Biz de şunun sözünü verebiliriz; Karabükspor orada bu ligin ne kadar kuvvetli takımı olduğunu bir kez daha gösterecektir. Aslında lige kötü başlamadık ilk 3 hafta kaldığı yerden devam ediyor başlıklarını dün gibi hatırlamaktayız. Son 3 hafta kan kaybettik ama önümüzde 28 hafta var. Ligin başındayız. Şu anki hedefimiz Galatasaray maçı. Takımımız altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Bu arada teknik direktör temaslarımız sürüyor. En kısa zamanda yeni teknik direktörümüzü Karabük´e getireceğiz. Yine hedefimiz aynı noktadır. Bu takım geçen seneden daha iyisini yapacak güçtedir. Küme düşecek gibi bir endişe taşımamaktayız. Galatasaray´a maçı ile birlikte tekrar Türkiye´ye iyi oynayan takımı gösterecek oradan puan yada puanlarla ayrılmak istiyoruz. Sonra milli takım arası var. Yeni gelecek hoca için buda takımı tanıma adına iyi bir fırsat olacak” dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °