Eski takımı hakkını helal etmedi!

Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, giden tüm futbolculara teşekkür ederken, sözleşmesini tek taraflı fesih edip Karabükspor´a imza atan Hamidou Traore´ye ise haklarının helal etmediklerini dile getirdi.

SPOR 3.08.2017 21:01:50 0
Eski takımı hakkını helal etmedi!

 

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, 4 milyon 800 bin lira civarında transfere engel bir borç olduğunu ve yarın ödeme yapılmadığı takdirde sıkıntı yaşayacaklarını kaydetti.
Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, değerlendirmelerde bulundu. Konuşmalarına giden ve gelen futbolcuları sıralayarak başlayan Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, giden tüm futbolculara teşekkür ederken, sözleşmesini tek taraflı fesih edip Karabükspor´a imza atan Hamidou Traore´ye ise haklarının helal etmediklerini dile getirdi.
Transferleri yaparken sadece Andreas Tatos´a bonservis ödediklerini dile getiren Gülaç, “Şu an hocalarımızda dahil transfere yaklaşık 9 milyon TL harcadık. Elazığspor´da geçmişte nasıl bir transfer savurganlığı yapıldığını hatırlayın. Çok ciddi bir başarıdır bu rakam. Umarım sahada da beklenen sonuçları alırız” dedi.
Transfer tahtalarının kapalı olduğuna dikkat çeken Gülaç, “Valimiz, Belediye Başkanımız ve vekillerimiz ciddi çabalar harcıyorlar. 4 Milyon 800 bin TL civarında transfere engel bir borç var. FIFA ve CAS´ta günü geçmiş yaklaşık 3 Milyon TL civarı borcumuz var. Yarın son gün, ödeme yapmazsak ciddi bir sıkıntı yaşayacağız ve transferler ilk maça yetişmiyor o zaman. Ben ilimizdeki bütün iş adamlarını desteğe davet ediyorum” şeklinde konuştu.

'5-6 ay sonra kimseden para istemeyeceğiz'
5-6 aylık süre zarfını kazasız bir şekilde atlattıkları takdirde Elazığspor´un borç yükünden tamamen kurtulacağına vurgu yapan Gülaç, “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmasaydı biz bugün toplantı yapamıyorduk. Valimizin desteği çok. Vekillerimiz Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı´nın ciddi girişimleri oluyor. Bu desteklerin artması lazım. Birkaç aylık kavgamız kaldı diyelim. 5-6 ay sonra kimseden para istemediğimiz gibi, ciddi anlamda kalıcı gelir, yeni tesis yapmak için projelerimiz var” diye konuştu.
Elazığspor 50. yıl şenlikleri kapsamında hatıra biletleri bastırdıklarını da dile getiren Gülaç, “Valimiz ve belediye başkanımız 5´er bin bileti aldı. 4 bin civarında da kurum müdürleri taraftarlarımız aldı. 10 bini çıktığımız zaman 4 bin bilet az. Zamanla artacağını düşünüyoruz. Reklam ve sponsorluk konusunda da yol alamadık. Bu konuda destek bekliyoruz. 4 Ağustos´ta futbolcu lansmanı, 5 Ağustos´ta ise Erzurumspor ile hazırlık maçı oynayacağız' açıklamasını yaptı. 


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °