'Erken bir oyuncu değişikliği bütün planlarımızı alt üst etti'

Süper Lig´in 3. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor´da Teknik Direktör Safet Susic, ”Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Hedefimiz maçtan önce 3 puanla ayrılmaktı. Ama maçın gidişatı bun

SPOR 26.08.2017 23:13:14 0


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, ”Daha öncede söylediğim gibi organize olan ve disiplinli oynayan bir takımdı. Maçın zor olacağını söylemiştin keza maç zor geçti. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Hedefimiz maçtan önce 3 puanla ayrılmaktı. Ama maçın gidişatı bunu değiştirdi. Sonuç olarak elimizde bir puan var. İlk yarıda istediğimiz mücadeleyi sergileyemedik ve birçok topu kaybettik. İkinci yarıda daha iyi bir takım vardı. Daha fazla top ve 2´li mücadele kazanan bir takım vardı. Erken bir oyuncu değişikliği bütün planlarımızı alt üst etti” dedi.

'Takım değişmesine karar verdik'
Bir gazetecinin kaleci Haydar Yılmaz´ın takım kaptanından neden alındığı sorusuna yanıt veren Susic, ”Emre ilk 11´in değişmez oyuncularında birisi bildiğiniz üzere. Kalede kıyasıya bir mücadele var. Geçtiğimiz maçlarda bir Haydar, bir Remy oynadı. Biz de sürekli bunun el değiştirmemesini istediğimiz için böyle bir karar verdik” diye konuştu.

“Ofansif oyuncuya ihtiyacımız var”
'Alanyaspor´da transfer olacak mı?' sorusuna da cevap veren Susic, ”Şu anki takımımız geçen seneyi biraz aratıyor. Bu yüzden takviyeye ihtiyaç var. Ben 2 veya 3 oyuncu alınmasını talep ettim. Biraz da yönetimsel karar olduğu için onların bileceği iştir elbette. Ama 1-2 ofansif oyuncuya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °