Ekipler Gecede Görev Başında

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 7/24 görev başında.

GÜNCEL 16.01.2019 17:25:27 0
Ekipler Gecede Görev Başında

 

Dün öğleden sonra etkili olan kar yağışının ardından Safranbolu Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Safranbolu´da ara arter ve caddelerde herhangi bir sıkıntı doğmasına fırsat vermeden yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını başlattı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Ekiplerimiz vardiya usulü 24 saat görevlerinin başındalar” dedi.

Kar yağışının etkili olması ile beraber çalışmaların başladığına dikkat çeken Ürkmezer; “ Özellikle ilçemizin merkezine oranla daha çok kar alan yüksek kesimlerinden başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmaları şehrin merkezinde de sabahın erken saatlerine kadar devam etti. Belediye olarak vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları ve hayatlarını normal şartlarda idame ettirebilmeleri adına çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Ürkmezer, herhangi bir olumsuzluk anında vatandaşların her zaman olduğu gibi 24 saat ücretsiz hizmet veren Beyaz Masa birimini 153 nolu telefondan arayarak taleplerini bildirebileceklerini sözlerine ekledi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °