Doğa harikası Gölcük Gölü buz tuttu

Bolu´nun doğal güzelliklerinden olan Gölcük Tabiat Parkı içerisinde bulunan gölün buz tutması kartpostallık görüntüler oluşturdu.

GÜNCEL 27.12.2018 14:02:11 0
Doğa harikası Gölcük Gölü buz tuttu

 

Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı kar yağışıyla birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Çam ağaçlarıyla kaplı Gölcük Tabiat Parkı´na yılın 4 mevsimi ülkenin çeşitli illerinden gelen tatilciler, karın tadını göl çevresinde karlar üzerinde yürüyüş yaparak çıkarıyor. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Gölcük Tabiat Parkı´ndaki gölün buz tutmasıyla tatil için Gölcük´e gelen tatilciler bol bol fotoğraf çektirdiler. 

Kar nedeniyle eğitime 1 günlük ara verilen Bolu´da, öğrencileriyle birlikte Gölcük´e gelen İsmail Başaran, manzaranın muhteşem olduğun belirterek, cesareti olsa buz tutan göle çıkmak istediğini söyledi. Kar tatilini arkadaşlarıyla birlikte Gölcük´te değerlendiren Gülden Yerlikaya ise, “Burayı anlatmaya gerek yok. Efsane bir yer. Fotoğraf çekilmeye geldik. Buz tutan göl efsane görünüyor. Aslında cesaretim olsa çıkmayı düşünürüm ama o yok” dedi. 


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °