Devrekani´de, yoğun çalışmalar devam ediyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Devrekâni İlçesi´nde Özel İdare ekipleri tarafından devam eden çalışmaları inceledi.

GÜNCEL 27.08.2021 21:26:50 0
Devrekani´de, yoğun çalışmalar devam ediyor

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ali Kaya ile birlikte; Kadıoğlu Sofu Mahallesi, Saraydurak Köyü Çal Mahallesi, Kadıoğlu Merkez Mahallesi, Kadıoğlu Karahaliloğlu Mahallesi, Saraydurak Köyü Çal Mahallesi, Kadıoğlu Köyü Merkez Mahallesi, Erenler Köyü Köprüsü ve son olarak Erenler Köyü Soğuk Mahalle´de Karabük İl Özel İdaresi ekipleri tarafından devam eden çalışmaları inceledi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun incelemelerinin ardından, ekiplerin yoğun şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek; “Valimiz Sayın Fuat Gürel´in koordinatörlüğünde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Hızlı ve koordineli şekilde sel afetinden zarar gören köy yolları ve menfezler onarılıp ulaşıma kapalı köy yolları açılıyor. Ekiplerimiz, sel afetinden bu yana kapalı olan Kadıoğlu Sofu Mahallesi´nden Saraydurak Çal Mahallesi´ndeki menfezin dolgusunu yaparak köy yolu ulaşıma açtı. DSİ ekipleri de dere yatağını temizleyerek çalışmalarına devam ediyor. Sayın Valimiz Fuat Gürel´in de incelemelerde bulunduğu Kadıoğlu Köyü Merkez Mahallesi´ne deki dere yatağına da 2 adet binlik menfez boru ve Cami girişindeki dere yatağına da ekiplerimiz tarafından 3 adet menfez konuldu. Bunun yanında içme suyu problemi olan köylerin de su sorunu gideriliyor” diye konuştu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, özverili ve yoğun çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °