“Devletimiz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederiz.”

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz selden etkilenen vatandaşların yaralarını hızla sarmak için afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 13.08.2021 18:31:37 0
“Devletimiz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederiz.”

 

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz yoğun yağışlar dolayısıyla Safranbolu´ya bağlı Aşağı Danaköy, Ovacuma Köyü ve mahallelerinde selden etkilenen vatandaşların yaralarını hızla sarmak için afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz´e İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum ve köy muhtarları eşlik ederken vatandaşların talep ve istekleri bir bir not alındı.

/resimler/2021-8/13/1834018579278.jpg

 “Devletimiz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederiz.”

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz geçmiş olsun dilekleriyle başladığı konuşmasında, “İlimizin, ilçemizin de dahil olduğu Batı Karadeniz bölgesinde sağanak yağışlardan dolayı sel felaketi meydana geldi. Maalesef Sinop´ta ve Kastamonu´da vatandaşlarımız rahmetli oldu. Öncelikle vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Malumunuz bu tür afetlerde Sayın Valimiz Fuat Gürel´in başkanlığında İl Afet Acil Koordinasyon Merkezi faaliyete girer. Bizde Sayın Valimiz Fuat Gürel başkanlığında faaliyetlere başladık. /resimler/2021-8/13/1834569049075.jpg Bu tür durumlarda önce arama kurtarma faaliyetleri sonra tespit faaliyetleri yapılır. Şuan tespit çalışmaları yapıyoruz. Bizim şiarımızda devlet ebed müddetimizdir. Devlet yara sarar. Bu tür durumlarda zararı ziyanı olan tüm vatandaşlarımızın tespitini yapar, devletimiz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Yaralarımızı sararız. İlçemiz açısından can kaybı olmaması tabi bizim için sevindirici ama hem orman yangınlarında hem de sel afetlerinde kayıplarımız var. Onlara Allah´tan rahmet diliyorum.” dedi.

“Devletimizin kurumları her zaman ayaktadır.”

/resimler/2021-8/13/1834255454788.jpgDevletin bütün imkanları ile milletin yanında olduğunu ve omuz omuza vererek yaraların en kısa sürede sarılacağını ifade eden Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, “Devletimiz her zaman milletinin yanındadır. Bizi diğer devlet ve milletler arasında ayıran en önemli özellik zor zamanda kenetlenmemizdir. Bizim en önemli özelliğimiz zor zamanlarda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemizdir. El birliğiyle iş birliğiyle bu tür zor zamanları aşacağız. Tedbirlerimizi de elden bırakmayacağız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden saklasın. Devletimiz herzaman vatandaşının yanındadır. Devletimizin kurumları her zaman ayaktadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın riyasetinde, bakanlarımız, valilerimiz, bizler el birliğiyle sahadayız.” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °