CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı Safranbolu Belediyesini Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´yi makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 22.01.2021 15:58:29 0
CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı Safranbolu Belediyesini Ziyaret Etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi´nde CHP bölge toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuz Yılmaz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Karabük İl ve İçe başkanları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanları katıldı.

CHP´nin Yönetici kadrosuyla bir araya gelen, Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, konuşmasında Koronavirüse karşı aşılanmalara ilişkin 'Umarız aşılama çalışmaları olumlu sonuç verir, Türkiye en azından sağlık açısından başarı gösterir' dedi. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, gündem hakkında da değerlendirmeler yaparak CHP heyeti ile istişarelerde bulundu. Batı Karadeniz´deki 4 ili Safranbolu´da buluşturan CHP Genel Başkan Yardımcı Salıcı, toplantı sonrasında Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ‘´Hayır Çarşısını´´ ziyaret etti.

Ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´yi makamında ziyaret eden, CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı´ya ziyaret esnasında, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuz Yılmaz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ve CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar eşlik etti. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı´ya ve eşlik eden heyete belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Köse, konuklara Safranbolu´ya özgü hediyeler takdim etti. Başkan Köse, genel başkan yardımcısını Safranbolu´da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ‘´Kentimize yapacağımız hizmetler ve projelerle ilgili genel başkan yardımcımıza bilgi verdik ve kendisinin fikirlerini aldık. Belediyemize gelerek bizi onurlandıran genel başkan yardımcımıza ve eşlik eden heyete teşekkür ediyorum´´dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °